Borstahusens Fiskaffär

I Borstahusen har vi en fiskaffär(ÖPPET ÅRET RUNT) tillsammans med en sommaröppen servering. Serveringen är öppen juni-augusti.

Adress:

Borstahusens Fiskaffär SUND-Sill 
Nedregatan 97
261 61 Landskrona

 

Vi har ett brett sortiment av färsk fisk, sillinläggningar, skaldjur,rökt ål,rökta räkor,rökt lax,makrill, färska räkor,musslor,ostron,såser  mm.mm

Då det är tillgång som styr vårt sortiment,så kan det förekomma variationer på vad som finns hemma.

För att få veta exact vad vi har så bör ni ringa och höra med oss.Tel:0418-777944.

Vi tar gärna emot beställningar om det är något speciellt som önskas.

 

SILL HEL MAKRILL
SILLFILÉ MAKRILL FILÉ
HEL TORSK KOLJA FILÉ
TORSK FILÉ HÄLLEFLUNDRA
TORSKRYGG TONFISK
HEL SPÄTTA GÖSFILÉ
SPÄTTFILÉ RÖDTUNGA HEL
HEL LAX MED BEN RÖDTUNGA FILÉ
LAX FILÉ BERGTUNGA
LAXFORELL SLÄTVAR
HEL RÖDING HEL GÖS
RÖDINGFILÉ FÄRSK ÅL

Här kommer ett tips!
När man ska steka hel spätta gör man det fördelaktigast med skinnet på,för att bevara smak och konsistens.

För att underlätta beredningen så slår man 3 kapsyler ättika och fem liter vatten i diskhon, lägg i spättorna och låt dem ligga i 4-5 min,sen går man på och skrapar med den vassa sidan av kniven ,rygg och undersidan skrapas tills de är ljusa på båda sidorna.Panera i skorpmjöl blandat med vetemjöl ,salt och peppar, stek i smör .
Tills de är klara./Pelle

Våra sillinläggningar

N.B Hos oss lägger vi in all sill själv,givetvis utan tillsatt konserveringsmedel.
MATJESILL
LÖKSILL        
SENAPSSILL
BRANTEVIKSILL
STEKT SILL I ÄTTIKA
BORSTAHUS SILL
HUSVIKSILL (med räkor och rom)
PEPPAROTSILL
 
 

 

Skaldjur 

MUSSLOR
FÄRSKA RÄKOR
FRYSTA RÄKOR
KRABBA
KRABBKLOR
HAVSKRÄFTOR
HUMMER

Lax

VARMRÖKT LAX
KALLRÖKT LAX
GRAVAD LAX

 

Från egen rök

RÖKT ÅL 
RÖKTA RÄKOR
RÖKT MAKRILL
RÖKT LAX

RÖKT STENBIT

Våra hemgjorda såser

ROMSÅS MED PEPPARROT
ROMSÅS MED CHILI&HONUNG
HOVMÄSTAR SÅS
AIOLI

 

Detta har vi i frysen

LÖJROM
RÄKOR 80/100
BLÄCKFISK
KUNGSKRABBA MED BEN
ARGENTINARE 20/22 (Jätte räkor)
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.